Yaşar İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://yasar.meb.k12.tr
Adres : Karaali Kaplıcaları Karşısı MERKEZE TOPLAM 55 KM UZAKLIKTA
VİZYON : Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Sabah 7.00-11.50 Öğle 12.30-17.20
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : Soba
Servis : Var
Ulaşım : Servis ile sağlanıyor.
Yerleşim Yeri : Yaşar Mahallesi ŞANLIURFA/Eyyübiye
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 55 km